22/04/2015

Απώλεια Χρήστου Μοσχονά

Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου,  προϊσταμένου και πάνω από όλα φίλου Χρήστου Μοσχονά ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, 17-4-2015.

Ο Χρήστος από όλες τις θέσεις που βρέθηκε, υπηρέτησε το Ελληνικό Δημόσιο με αυταπάρνηση και αξιοθαύμαστο σθένος. Η προσπάθειά του για προσφορά σύγχρονων και οικονομικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε όλους τους φορείς του Δημοσίου υπήρξε ακατάπαυστη και αγόγγυστη.

Ήταν ένας εκ των πρωτεργατών του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Ο Χρήστος ήταν η «ψυχή» του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ, παρέχοντας αφειδώς την τεχνογνωσία του στους Δημόσιους Φορείς και προσφέροντας λύσεις σε όλες τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στην πορεία του έργου. Συνεργάστηκε δε, άρτια με εκατοντάδες ανθρώπους από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Κάτω από την καθοδήγησή του σχεδιάστηκε και προκηρύχθηκε η επόμενη γενιά του δικτύου, το «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ» το οποίο, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δει να ολοκληρώνεται.

Η απώλεια στελεχών όπως αυτή του Χρήστου είναι δυσαναπλήρωτη, πολύ περισσότερο σε εποχές κρίσιμες για τη Δημόσια Διοίκηση, όπως η παρούσα συγκυρία.

Όλοι εμείς στην Ομάδα Διαχείρισης του Εθνικού Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά του για ένα καλύτερο ΣΥΖΕΥΞΙΣ και κατ’ επέκταση έναν τεχνολογικά ανώτερο και ποιοτικότερο Δημόσιο Τομέα, όπως εκείνος τον οραματίστηκε και πάλεψε για αυτόν καθόλη την επαγγελματική του πορεία.

Αγαπημένε μας φίλε Χρήστο, σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες. Είσαι λαμπρό παράδειγμα για όλους μας! Καλό σου ταξίδι.

 Η Ομάδα Διαχείρισης του Εθνικού Δικτύου «ΣΥΖΕΥΞΙΣ»