17/05/2007

Τεχνική Πολυδιάσκεψη φορέων Περιφέρειας Πελοποννήσου με το ΣΥΖΕΥΞΙΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε χτες πολυδιάσκεψη ανάμεσα στην ομάδα ΣΥΖΕΥΞΙΣ και τα studio ΣΥΖΕΥΞΙΣ των :

1) Περιφέρεια Πελοποννήσου,
2) Νομαρχία Αργολίδας,
3) Νομαρχία Αρκαδίας,
4) Νομαρχία Μεσσηνίας,
5) Νομαρχία Λακωνίας,
6) Νομαρχία Κορινθίας,


Στην τηλεδιάσκεψη στα παραπάνω 6 studio παρευρίσκονταν υπεύθυνοι ΣΥΖΕΥΞΙΣ από την Περιφέρεια, τις Νομαρχίες και τους Δήμους της παραπάνω Γεωγραφικής Περιοχής.

Εγιναν κατάλληλες τεχνικές παρουσιάσεις από την Ομάδα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, και ακολούθησε συζήτηση στο πλαίσιο της πολυδιάσκεψης για θέματα αξιοποίησης και μετάπτωσης στο δίκτυο & τις υπηρεσίες του (τηλεφωνία - δεδομένα – PKI - νέες υπηρεσίες κ.λ.π.).


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρχε από τους υπευθύνους για θέματα μετάπτωσης στην τηλεφωνία ΣΥΖΕΥΞΙΣ και στην ψηφιακή υπογραφή. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος είναι οτι η εκδήλωση διήρκεσε πάνω από 3,5 ώρες !!!

Mε αυτήν την τηλεδιάσκεψη το ΣΥΖΕΥΞΙΣ αρχίζει εναν επικοινωνιακό κύκλο τεχνικών και μη πολυδιασκέψεων, με φορείς του έργου (Περιφέρειες - Νομαρχίες - Δήμοι κ.α.) για προώθηση των υπηρεσιών του εθνικού δικτύου.

Με χρήση των 80 περίπου studio που το δίκτυο διαθέτει πανελλαδικά, τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν αντίστοιχες συζητήσεις - παρουσιάσεις, ανάμεσα στους υπευθύνους του έργου και τους τεχνικούς & επιχειρησιακούς υπευθύνους και των υπόλοιπων φορέων ανα Περιφέρεια.

Τον κεντρικό συντονισμό για τη δράση τον έχει το ΣΥΖΕΥΞΙΣ (ΕΠΠΕ - Ομάδα ΚτΠ Α.Ε.) και ο εκάστοτε τεχνικός - επιχειρησιακός υπεύθυνος της Περιφέρειας.


Περισσότερα στο forum