21/06/2007

Βράβευση εθελοντών Δασοπροστασίας, παρουσία του κ. Π. Φούρλα μέσω πολυδιάσκεψης ΣΥΖΕΥΞΙΣ !!

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτης Φούρλας και ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών κ. Σωτήρης Βόσδου σήμερα επιβράβευσαν το έργο της "Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Κεφαλλονιάς" με έδρα τα Μεταξάτα του Δήμου Λειβαθούς, της «Εθελοντικής Ομάδας Προστασίας Περιβάλλοντος Δήμου Πυλαρέων Ε.Ο.Π.Π.» και το «Ελληνικό Ίδρυμα Εθελοντισμού και Νεολαίας»

Ηταν μια ιδιότυπη εκδήλωση βράβευσης γιατί έγινε με χρήση της πολυδιάσκεψης ΣΥΖΕΥΞΙΣ σε 6 !!! studio. Συγκεκριμένα :  • Ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κος Φούρλας ήταν στο studio ΣΥΖΕΥΞΙΣ της ΓΓ Δημόσιας Διοίκησης στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 15)

  • Ο ΓΓ της Περιφέρειας Ιονίων κος Βόσδου και ο Νομάρχης Κεφαλληνίας ήταν στο studio της Νομαρχίας στην Κεφαλλονιά όπου και έγινε η βράβευση

  • Ενώ συμμετείχαν και άλλα τέσσερα studio (Nομαρχία Ζακύνθου, Νομαρχία Λευκάδος, Περιφερεια Ιονίων και Υπουργείο Τύπου)

Η τελετή βράβευσης έγινε στις 12:00 και κατόπιν ακολούθησε παρουσίαση, με τη χρήση της πολυδιάσκεψης, ενός νέου πληροφοριακού συστήματος για την πυροσβεστική, από το studio του Υπουργείου Τύπου από στελέχη του ΙΤΥ.

Ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας εκτός των άλλων, εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες του συστήματος πολυδιάσκεψης του Εθνικού Δικτύου και σημείωσε πόσο σημαντικά θα μπορούσε να βοηθήσει η πολυδιάσκεψη σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Η τηλε-βράβευση άφησε πραγματικά εντυπωσιασμένους όλους όσους συμμετείχαν από την τοπική κοινωνία.